ShemaleFinder

Shemalefinder profiel

Ontdek jouw perfecte match met AI op ShemaleFinder.nl, de grootste transseksuele datingsite in Nederland voor serieuze relaties of casual dates.

ShemaleFinder Sterke punten

 • Uitgebreide zoekopties voor gedetailleerd zoeken
 • Privéchats voor persoonlijke interactie
 • Regionale zoekmogelijkheden om lokale matches te vinden
 • Veiligheid door SSL-verbinding en e-mailverificatie
 • Moderatie van profielfoto's voor authenticiteit
 • Gebruiksvriendelijk met een responsief ontwerp voor alle apparaten
 • Diverse creditpakketten, betaalbaar met meerdere methodes

ShemaleFinder Zwakke punten

 • Lang registratieproces met 22 verplichte velden
 • Geen mobiele app beschikbaar
 • Beperkte anonimiteit; alle foto's zijn zichtbaar voor leden
 • Beperkte mogelijkheden voor gratis gebruikers, credits nodig voor messaging

Shemale Finder Samenvatting: (Wat is Shemale Finder?)

De datingwebsite "Shemalefinder", behoort tot de Transgender dating categorie. Deze site heet mensen welkom met heterohomo en seksuele oriëntatie. Opgericht in 2024, behoort het bedrijf nu al 0 jaar tot de absolute top. De startpagina van de site bevat geen afbeeldingen voor volwassenen. 


Mogelijkheden (Hoe werkt Shemale Finder?)

Ontdek Shemale Finder voor unieke datingervaringen met uitgebreide zoekopties en privéchats. Vind lokale matches en breek het ijs met virtuele cadeaus!

Op de Shemalefinder website, basis zoekcriteria bevatten:

 • Geslacht
 • Leeftijd
 • Alleen met foto
 • Nu online


Uitgebreide zoekopdrachten zijn beschikbaar met behulp van meer gespecialiseerde criteria.

Regionale zoekopdrachten zijn beschikbaar om mensen te identificeren die geïnteresseerd zijn in daten op uw locatie. U heeft ook de mogelijkheid om uitnodigingen te sturen of om deel te nemen aan privéchats met andere leden. Heeft u iemand gevonden waarin u geïnteresseerd bent, maar weet u niet wat u moet zeggen? Het verzenden van een virtueel cadeau kan een geweldige manier zijn om het ijs te breken!


Shemalefinder.nl: Prijs / Kosten & Betalingsmethoden (Hoeveel kost Shemale Finder? / Is Shemale Finder gratis?)

Shemale Finder biedt flexibele creditpakketten voor diverse budgets: Koop credits en geniet van boeiende chats. Betaal gemakkelijk met creditkaart of Klarna.

Er zijn geen Proefplannen.
Plan voor munten: Credits
Dit betalingsplan is niet terugkerend, u hoeft dus niks te doen!

1 credit kost 1.40
5 credits kost 4.09
10 credits kost 10.49
25 credits kost 23.69
50 credits kost 41.99
100 credits kost 78.79 €

U kunt dit plan betalen met: Creditkaart, Klarna en Machtiging voor automatische incasso (SEPA).


Shemale Finder Kortingscodes / Kortingen

Geniet voordelig van Shemale Finder met aantrekkelijk geprijsde creditpakketten: 5 credits voor slechts €4,09!


Registratie (Hoe kan ik registreren op Shemale Finder?)

Ontdek diepgaande connecties op Shemalefinder met een gedetailleerd registratieproces van 22 velden, voor rijke en boeiende gebruikersprofielen.

Neem de tijd om jezelf goed voor te stellen op Shemalefinder: het uitgebreide registratieproces met 22 velden zorgt voor gedetailleerde en boeiende profielen!


Shemale Finder App / Mobiel

Ervaar gemak met Shemalefinder: een responsieve website die perfect werkt op alle apparaten, van computers tot smartphones, met een geoptimaliseerde mobiele versie.

Shemalefinder is ontworpen met een volledig responsieve interface, perfect voor gebruik op computers, laptops en smartphones. Voor mobiele gebruikers is er een speciaal geoptimaliseerde versie, hoewel een aparte mobiele app momenteel nog niet beschikbaar is.


Anonimiteit

Shemalefinder.nl biedt een veilige datingomgeving met SSL-beveiligde communicatie, waarbij alleen geregistreerde leden profielen kunnen bekijken voor verhoogde privacy.

Shemalefinder.nl waardeert privacy en heeft daarom een systeem waarbij alleen geregistreerde leden toegang hebben tot het bekijken van profielen. Dit zorgt voor een fundamenteel niveau van privacy en veiligheid voor zijn gebruikers. Hoewel de site niet de mogelijkheid biedt om afbeeldingen op profielen te verhullen, waardoor alle geüploade foto's zichtbaar zijn voor elk lid, biedt het wel een sterke beveiliging van persoonlijke gegevens. Belangrijk om te weten is dat alle data op de site, inclusief berichten tussen leden, beveiligd worden verzonden via een SSL-verbinding. Dit maakt het technisch onmogelijk voor buitenstaanders om deze communicatie te onderscheppen. Shemalefinder.nl biedt dus een veilige omgeving, hoewel het geen paniekknop functie heeft zoals sommige andere datingsites, waarbij gebruikers snel kunnen overschakelen naar een andere website voor extra discretie en veiligheid.


Nep-preventie

Op Shemalefinder is de beveiliging van uw account gegarandeerd: een bevestiging van uw e-mailadres is vereist voordat u uw account kunt gebruiken. Daarnaast worden alle geüploade foto's eerst door een moderator gecontroleerd alvorens ze op de site verschijnen, om ervoor te zorgen dat de foto's daadwerkelijk de gebruiker weergeven en geen irrelevante afbeeldingen zoals huisdieren, stripfiguren of beroemdheden. Mocht u vermoeden dat een profiel niet authentiek is, dan heeft u de mogelijkheid dit te melden voor verdere verificatie.


Veiligheid

Kan Gebruikers Blokkeren:  Nee
Kan Gebruikers Rapporteren:  Ja
Gemodereerde Profielfoto's:  Ja
Deelt uw gegevens met andere sites:  Geen delen
Uw afbeelding kan worden gebruikt voor advertenties:  Nee
Echtheid-Controle:  Nee
Profiel Zichtbaarheid:  Nee
Ondersteunt Privéfoto's:  Nee


Gebruikersvoorwaarden

Zoals de meeste datingsites, zijn de algemene voorwaarden erg lang.


Imprint & Contact

Wanneer u contact wilt opnemen met deze datingsite, gebruikt u deze contactgegevens:

Bedrijfsnaam:  Optimus Marketing Company
Adres:  Europalaan 16
Postcode + Woonplaats:  2408 BG Alphen aan den Rijn
Land:  Nederland
Klantenservice e-mail:  [email protected]


Sluit uw account (Hoe het Shemale Finder profiel verwijderen?)

Op deze datingsite kunnen leden hun betaalde lidmaatschap annuleren, maar hun online profielen actief houden. Om uw profiel van de site te verwijderen, heeft u twee opties. Als u uw profiel deactiveert, wordt het profiel verborgen en kunnen leden het niet bekijken. Met deze optie kunt u op elk gewenst moment inloggen en uw profiel opnieuw activeren. U kunt ook uw account sluiten en uw profiel wordt dan verwijderd. Eenmaal verwijderd, moet een nieuw profiel worden aangemaakt als u de site in de toekomst wilt gebruiken. Op Shemalefinder, kunt u uw account niet deactiveren, maar u kunt uw account sluiten. Als u echter besluit om uw account te sluiten, kunt u dat kosteloos doen. Bovendien kunt u zich altijd afmelden voor elk van de e-maillijsten / distributies.


Veel Gestelde Vragen

Wat is dit voor site?

Als je op zoek bent naar een spannende en uitdagende online chat met een man of shemale bij jouw in de buurt, dan heeft Shemalefinder je misschien wel het juiste platform gegeven om dat te doen. Dit is een site waar je een veelvoud van profielen kunt vinden die klaar staan om met je te flirten en graag erotische chat gesprekken met je zouden willen voeren. De leden die je kunt vinden op de site zijn uitsluitend bedoeld om binnen het platform contact mee te hebben, ze zullen je niet volgen naar een ander medium om over te communiceren en je kunt niet fysiek met ze afspreken. De aanmelding en toegang tot het platform kun je gratis doen, maar om berichten te kunnen sturen heb je credits nodig die je kunt aanschaffen in een keuze van een aantal diverse pakketten op de website.

Voor wie is de site bedoeld?

Deze website richt zich op mannen en shemales van volwassen leeftijd die op zoek zijn naar een spannende chat met een van de leden op de site. Deze leden om contact mee te hebben zijn bedoeld om de redenen van entertainment en de chat gesprekken en profielen zijn voornamelijk gericht op de erotiek. Je kunt je inschrijven en chatpartners vinden binnen heel Nederland en Vlaanderen.

Welke gegevens moet ik opgeven om me in te kunnen schrijven?

In je aanmelding zal Shemalefinder de volgende gegevens van je vragen: Of je op zoek bent naar een male of shemale Je leeftijdsvoorkeur Ben je zelf een man of een shemale? Je leeftijd De provincie waar je woont Of je in een relatie zit Kleur ogen, haar, huid, je postuur, je lengte en hoe je geschoren bent Ze vragen je een nickname te verzinnen en een wachtwoord Je moet een email adres opgegeven waar een een bevestiging naartoe word gestuurd samen met een link om je account te activeren.


ShemaleFinder Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over ShemaleFinder.

Bezoek ShemaleFinder

Schrijf een review