TSDates, een premium casual datingsite gericht op transseksuelen, transgenders, LGBTQ+ gemeenschap en hun bewonderaars, biedt een unieke ervaring in de wereld van online daten. Met een lidmaatschap van 53.000, voornamelijk uit de VS, is de site een levendige ontmoetingsplaats voor hen die op zoek zijn naar casual dates, erotische avonturen en hookups.

De site onderscheidt zich door leden controle te geven over de hoeveelheid naaktheid die ze willen zien, wat bijdraagt aan een gepersonaliseerde ervaring. Leden kunnen tips of virtuele valuta naar anderen sturen, die vervolgens gebruikt kunnen worden om sitefuncties te kopen. Een bijzondere functie is de mogelijkheid voor leden om een draagbaar seksspeeltje van een ander lid te bedienen, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan online interacties.

Een nadeel is dat betalende leden niet gecontacteerd kunnen worden door gratis accounts, tenzij ze een extra functie kopen die dit mogelijk maakt. De vrouwelijke leden zijn voornamelijk transseksuelen op zoek naar ontmoetingen met mannelijke singles en swingende koppels. Foto's en uitgebreide profielgegevens zijn alleen zichtbaar voor betalende leden, wat de toegankelijkheid van de site beperkt.

De prijs van TSDates is gemiddeld in vergelijking met soortgelijke sites. Hoewel er geen mobiele app beschikbaar is, biedt de site wel een mobiel-responsieve versie die gemakkelijk te gebruiken is op verschillende apparaten.

TSDates is niet alleen een datingsplatform voor het vinden van casual dates of echte relaties, maar ook een plek voor volwassenen die hun seksuele ervaringen naar nieuwe hoogten willen brengen. Met een diversiteit aan interactieve functies en een veilige omgeving voor de LGBTQ+ gemeenschap, is TSDates een aanbevolen keuze voor trans daten op zijn best.

TsDates Sterke punten

  • Diverse gebruikersbasis, inclusief LGBTQ+ gemeenschap
  • Verscheidenheid aan interactieve functies (bijv. live cams, chatrooms)
  • Strikte beveiligingsmaatregelen tegen oplichters en bots
  • Optie om zichtbaarheid van naaktheid op de site te regelen

TsDates Zwakke punten

  • Beperkte functionaliteit voor gratis gebruikers
  • Overheersing van mannelijke leden
  • Geen speciale mobiele app beschikbaar
  • Enkele meldingen van nep-profielen en bots

TsDates Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over TsDates.

Bezoek TsDates

Schrijf een review